top of page

Kaastaart met sinaasappel en boudoirkes

Bijgewerkt op: 29 jan. 2022

Wanneer ik een lekker en eenvoudig dessertje zoek, ga ik altijd voor een kaastaartje. Je maakt het zo simpel als je zelf wil. Deze kaastaart maakte ik met maar 5 ingrediënten. Ben jij benieuwd hoe ik het maakte? Lees dan snel verder.


Wat heb je nodig voor 6 tot 8 stukken (kleine springvorm van 19 CM diameter)? -12 boudoirkes -50 gram ongezouten roomboter -5 blaadjes gelatine -150 gram sinaasappel confituur -500 gram griekse yoghurt Hoe maak je het? Mama de boudoirkes fijn in de keukenrobot. Meng er de gesmolten boter onder. Doe dit in de springvorm en duw goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de ijskast terwijl je de vulling maakt. Leg de gelatine in een kommetje emt water en laat zacht worden. Warm de confituur op in een steelpannetje. Knijp de gelatine uit en roer in de warme confituur, roer goed. Meng er beetje bij beetje de yoghurt onder. Roer goed. Stort daarna het mengsel in de springvorm en zet een nachtje in de ijskast op op te stijven. Ontvorm een dag later en snijd aan. Werk eventueel nog af met plakjes appelsien, munt en amandelschilfers. Xoxo Shana

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page