top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Chinese wok met linzenpasta


Wok is iets wat ik geregeld maak. Meestal worden er dan een hoop restjes groenten in de pan gegooid en maak ik er dan iets van. Deze keer had ik eigenlijk alleen nog een komkommer. Ik verwijderde de zaadjes en ja hoor hij was heerlijk in de wok!


Wat heb je nodig voor 2 personen?

-400 gram chinese wokgroenten (ik kocht een zakje van lidl, super makkelijk! combinatie van witte kool, prei, sperziebonen, rode paprika en sojascheuten)

-3/4de komkommer

-80 gram gele linzenpasta

-halve theelpel sambal

-3 eetlepels zoetzuresaus


Hoe maak je het?

Kook de linzenpasta in gezouten water en giet af. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijdt in blokjes. Doe de komkommer samen met het zakje groenten en de sambal in de wokpan en wok 5 tot 10 minuten. Wanneer de groenten de gewenste bite hebben meng je er de linzenpasta en de zoetzuresaus onder. Een simpel, snel maar super lekker gerechtje!


xoxo Shana

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page