top of page

Bruschetta met brie en kastanjechampignons

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Ben je net als ik zot op hapjes? Maar mag het eens iets anders zijn dan de klassieke bruschetta met tomaat en look? Ga dan eens voor deze herfstvariant met brie en champignons. Lekker als lunch maar dus ook perfect op jou hapjestafel.

Wat heb je nodig voor een 6tal broodjes? -half stokbrood -1 sjalot -125 gram bruine kastanjechampignons -peper en zout -brie -verse peterselie Hoe maak je het? Snijd de schijfjes stokbrood. Besprenkel met wat olijfolie en bak goudbruin in de oven op 180 graden. Snijd de champignons in stukken. Snipper de sjalot fijn. Stoof de sjalot aan in wat olie. Voeg de champignons toe en kruid met peper en zout. Bak tot de champignons gaar zijn. Beleg de warme broodjes met schijfjes brie, champignons en werk af met fijngesneden peterselie. Smakelijk! Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comentários


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page